3

CONCURS DE COMPOSICIÓ
    És una eina molt efectiva per potenciar les aptituds creatives dels alumnes. Es presenten les composicions en funció de l’edat i el nivell. Al voltant de la diada de Sant Jordi es fa l’entrega de premis.
AUDICIONS
Dos cops l’any, tots els alumnes d’instrument presenten davant dels seus familiars els coneixements que han adquirit. Les audicions serveixen per mostrar l’evolució dels alumnes i també perquè agafin l’hàbit de tocar en públic. Els lumnes que han preparat alguna obra de cambra també aprofiten aquest moment per a interpretar-la.
CONCERTS
Cada any organitzem diversos concerts:
Concert de Santa Cecília
Té lloc a finals de novembre coincidint amb la festa de la patrona dels músics. Hi participen diversos alumnes de l’escola.
Concert de Nadal
Concert que clou el primer trimestre del curs just abans de les festes de Nadal.
Concert de primavera
Concert que s’ofereix al voltant de la diada de St Jordi.
Concert de final de curs
Hi participen tots els alumnes de l’Escola amb els diversos cors i consisteix en un gran festival
per a cloure el curs i ensenyar als familiars tot el que s’ha après.
Concert d’orquestra
Entre els mesos de maig i juny es fa aquest concert per tal que els membres de l’orquestres i
els diversos combos presentin el fruit del seu treball durant el curs.
Colònies
Per preparar el concert de final de curs, els cors passen un cap de setmana en una casa de colònies. Allà preparen l’espectacle i, alhora, gaudeixen d’activitats de lleure i vetllades lúdiques. No cal dir que és una gran experiència per a tothom. 
A més, aprofitant les vacances d'estiu, l'escola ofereix també unes colònies musicals per a estudiants de música d'entre 6 i 17 anys. Es tracta d'una oportunitat per a aprofundir en el treball del propi instrument alhora que es pot tocar en grups i orquestres convivint durant uns dies en una casa de colònies al mig de la natura. Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres o visitar el blog de les Colònies Musicals: coloniesmusicalsamicsunio.blogspot.com